Ikke stress

med telefon og varsler

Ta kontroll

over din tid og dine kunder

Televikar driver callcenter tjenester for bedrifter i hele Norge. Isteden for lange køer på telefonen, telefonsvarer, vikarer eller simpelthen ingen svar i det hele, kan man la Televikar besvare telefonene. Tjenesten passer bra for små, mellomstore og større bedrifter.

Televikar håndterer alle bestillinger og henvendelser fra våre reisende. Når vi setter opp nye destinasjoner, setter de ansatte seg godt inn i turen, og har svar på alle spørsmål Som de reisende måtte ha. Televikar har også laget et eget tilpasset booking-system for oss. I tillegg til selve bestillingen, lager og sender de ut fakturaer og reisedokumenter.
Reiseoperatør
Vi bruker Televikar fordi det gir kontinuerlig tilgjengelighet per telefon for pasienter alle hverdager fra kl. 8 til 17 hele året rundt. Timebestillinger kan foretas uavhengig av/i tillegg til den vanlige pasientbehandlingen på kontoret. Dette skaper bedre sekretærservice, ro og større oppmerksomhet under konsultasjonene, noe som pasientene klart setter pris på.
Øyelegekontor
Ved å bruke Televikar som mottak av bestillinger, sikrer vi oss at alle nye og eksisterende kunder kommer frem til oss når de ringer. Selv på tidspunkt hvor vi kjører kampanjer og har stor pågang, kan vi være sikre på at innringer kommer frem ved hjelp av deres CallBack funksjon.
Helsekost firma

Televikar App

Nkr 0.- Les mer

Ferievakt

Fra kr 1 200.- Les mer

Prøvetilbud

Nkr 2000.- Les mer

Copyright © 2020 Nyland Online. All Rights Reserved